Feestelijk…

feestelijk

We hebben in de winkel speciaal een hele wand met feestelijke kleding gehangen. Lekker makkelijk zo hoef je niet de hele winkel af te zoeken. Wil je feestelijk chique, feestelijk comfortabel of juist stoer we hebben het allemaal hangen. Tot gauw!

Het gaat heel hard

onder goed

Hadden we nog maar heel kort geleden zo’n enorme collectie mooi, stoer, grappig Hom mannenondergoed gekocht. Maar het vliegt werkelijk de winkel uit. Kom snel voor we echt uitverkocht zijn.

Tip!

kadotip

Dit jaar, voor het eerst, hebben we hele mooie, stoere leren portefeuilles, visitekaarthouders en billfolds ingekocht. Kom kijken, vasthouden en ruiken aan dat prachtige leer. Cadeautjes genoeg bij ons en daarbij wordt het ook nog eens heel mooi ingepakt.

Etalage

kerst

We hebben de etalage weer helemaal in de Kerstsfeer getrokken. Allemaal prachtige winterkleding en hele hele scherpe prijzen! Oh kom er eens kijken ….

Kerst man

kerstman

De Kerstman is weer in het land en ook die weet de winkel van Sastre mannenmode te vinden. Jij ook?

Onder goed

homme

De nieuwe wintercollectie van het Hom ondergoed is binnen. We hebben ingekocht en strak geprijsd. Ondergoed met allerlei leuke motieven, als dat geen onderbroekenlol is …

Petje op…

pet

Als je dan toch voor die lekker warme jas bij ons komt kijk dan ook eens bij onze prachtige collectie petten, mutsen en dassen. Voor elk wat wils en in heel veel mooie winterse kleuren. Petje af voor deze mooie collectie.

Warm he

warm

Ja, ja wij zijn helemaal klaar voor regen, wind, sneeuw … dus voor de winter. Heerlijk warme winterjassen en jacks. Het rek hangt nu nog vol maar kom snel kijken want voor je het weet is jouw maat eruit!

Lekker warm

truiHet lijkt nog geen winter te worden maar het weer kan zomaar omslaan. Wij hebben nu al hele mooie lekker warme truien en sweats liggen. En onder die trui prachtige overhemden in precies die goede kleur.

 

Laat de winter maar komen!

Das of Sok

sokdasWij hebben in onze sokken- en dassenkast weer een hele nieuwe serie met de meest prachtige sokken en stropdassen. Op zoek? Kom maar eens kijken naar al deze pracht!

IJsheiligen

vest

Het is natuurlijk nog geen IJsheiligen geweest dus een nachtvorst of een hele frisse dag kan zo nog maar.

Dus hebben wij prachtige katoenen vesten ingekocht voor net dát beetje comfort dat je op zo’n frisse dag nog heel goed kan gebruiken!

 

Hij is er niet alleen in het donkerblauw maar ook in een prachtige cobalt blauw.

Zeiljacht of sloep

streepsweat

Kijk dat is natuurlijk flauwekul want dit prachtige sweatshirt is natuurlijk overal fantastisch te dragen daar hoef je echt geen kapitein voor te zijn!

Maar het kan wel!!!

Regenboog

met-borstzak

Deze polo’s hebben (bijna) alle kleuren van de regenboog. En wat bij deze polo zo ongelofelijk handig is?

Ze hebben een borstzak!!

Hauptzaak

dubbelop

De hoofdzaak van al die mooie overhemden van Haupt is dat ze comfortabel zijn, dat ze hele gave patronen hebben, dat ze altijd net anders dan anders zijn.

Kijk maar weer in de winkel naar die uitgebreide collectie prachtige overhemden!

Rode Loper

rode loper sastre

Op zaterdag 11 april van 13.00-16.00

Deze dag worden er in het winkelcentrum spetterende modeshows gegeven. Er komen op ’t Erf, de Passage en ’t Plein echte catwalks waarop de nieuwste voorjaarsmode wordt getoond.

Zowel echte mannequins als gewone Leusdenaren zullen schitteren op de catwalk.

Kom kijken wat o.a. Sastre mannenmode u heeft te bieden, graag zien we u naast de catwalk.

Strijk vrij = vrije tijd!

non-iron

Voor diegene die nog niet zo bekend zijn met de enorme hoeveelheid overhemden bij Sastre mannenmode hebben we nog een hele handige tip!!

Kijk eens bij onze uitgebreide collectie strijkvrije overhemden van Ben Green. Kijk die wil je wel kopen nu al die mooie zonnige dagen er aan komen. Zo heb je nog meer tijd over om heerlijk vrij te zijn!!

of bijna blauw

kleurig

Nou ja, Turquoise is natuurlijk niet echt blauw. Maar we hebben hem wel. Kijk maar eens naar de hele mooie range van effen gekleurde polo’s!!

Of blauw…

blauwOm maar even aan te geven dat roepen dat je een blauwe polo wilt bij Sastre niet genoeg is want je hebt blauw en blauw …

Blauw

blauw-enHet is nu toch echt wel voorjaar.

We zien de zon steeds vaker dus de polo’s kunnen uit de kast. In prachtige kleuren, effen of met een streep, sportief of juist klassiek. Kom maar eens in de winkel kijken we hebben er genoeg!