Sorry, we zijn momenteel gesloten

spaarprogramma bij Toes

Met het 65 jarige jubileum in 2020 is onze smartphone app gelanceerd. Met deze app kunt u modepunten sparen bij TOES, SOELS en Eijgenraam en op de hoogte blijven van actuele, voor u relevante aanbiedingen.

Ons spaarprogramma

Om onze klanten te belonen voor hun trouwe bezoek aan onze winkel hebben wij een spaarsysteem ontwikkeld. Er is een gratis klantenpas krijgen waarmee modepunten kunnen worden gespaard. Bij iedere 25 euro die wordt besteed, ontvangt de klant een modepunt. Deze punten zijn elk moment in te ruilen voor korting op volgende aankopen. Trouwe spaarders worden bovendien beloond, want bij het inleveren van 20 punten wordt de korting gegeven van 25 punten. Daarnaast zijn er regelmatig speciale aanbiedingen voor kaarthouders waarbij de punten ingeruild kunnen worden voor extra grote kortingen.

Onze app

Omdat niet iedereen meer zit te wachten op een (extra) pas in de portemonnee, hebben we hiervoor ook een digitale smartphone app ontwikkeld! Doordat we de mogelijkheid hebben om persoonlijke voorkeuren of kledingmaten voor de klant op te slaan, kunnen wij klanten in de winkel nog persoonlijker helpen. Daarnaast kunnen wij speciale klant specifieke aanbiedingen maken en persoonlijk extra punten toekennen om hiervan nog aantrekkelijker gebruik te kunnen maken. Indien gewenst wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht worden doormiddel van notificaties in de app. Op deze wijze werken we aan een steeds meer gepersonaliseerd aanbod, om nóg beter aan te sluiten op de wensen van klanten. Bekijk voor alle voorwaarden het spaarreglement.

Toes pashouder portal